default_mobilelogo

Νίκος Καρανταγλής, MD, MSc
Παιδίατρος
Έχει σπουδάσει Ιατρική στο Α.Π.Θ. , ενώ ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Εργάζεται τα τελευταία οκτώ χρόνια στο ιατρείο του στην Καλαμαριά. Έχει ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον στις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος των παιδιών. Στο πεδίο αυτό εκπονεί την έρευνά του στην παιδοπνευμονολογική μονάδα της Γ' Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκρατείου. Είναι μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και αναπληρωματικό μέλος στο ΔΣ της Ελληνικής Παιδοπνευμονολογικής Εταιρείας. Πιστεύει ότι τα σημαντικότερα αρχικά "δώρα" σε ένα βρέφος και μικρό παιδί από τους γονείς του, είναι να η αγάπη, ο μητρικός θηλασμός και τα εμβόλιά του.

Η Αλεξάνδρα Ρωσσοπούλου απέκτησε δίπλωμα χορεύτριας και πτυχίο δασκάλας χορού από το Υπουργείο Πολιτισμού (Ανώτερη Σχολή Χορού Μάχης Καφαντάρη). Μαθήτευσε δίπλα στους Άσπα Φούτση, Δημήτρη Κυανίδη, Μαριάνθη Ψωματάκη, Πόπη Σφήκα, Μάχη Καφαντάρη Zuna & Milan Kozanek κα. Στο Λονδίνο μαθήτευσε δίπλα στους L. Mcconville, Sasha Roubichek, Lauren Potter, Rachel Krische, Yael Flexer, Akram Khan, Union Dance Co, Candoco κα (GDA, ID, Place, Laban Centre).

• 2009: δίδαξε για πρώτη φορά σε πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων Hatha Yoga που διοργάνωσε το studio Atmanasana.
• 2010: ίδρυσε το studio anima, του οποίου παραμένει ιδιοκτήτρια.
• 2011 (Αύγουστος) & 2010 (Ιούλιος): παρακολούθησε και απέκτησε το δίπλωμα Thai Yoga Massage με δάσκαλο τον Krishnataki (Sunshine Network).
• 2012 (Ιούνιος): ξεκίνησε να διοργανώνει και να διδάσκει διδάσκει swing workshops με στοιχεία yoga, pilates & fitness σε όλη την Ελλάδα.
• 2012 (Ιούλιος) & 2011 (Αύγουστος): παρακολούθησε τα acro yoga immersion 1 & 2
• 2013 (Ιούλιος): διετέλεσε βοηθός της Elyzabeth Williamson (PBPY) στο Yoga Teacher Training του Athens Yoga.
• 2014 (Ιούλιος): απέκτησε το ITM δίπλωμα.

Ειδικεύεται στην αποκατάσταση γυναικών που έχουν περάσει καρκίνο του μαστού, συνεργάζεται με τον σύλλογο ΑΕΛΙΑ, Στην σχολή ΑΝΙΜΑ υλοποιεί ειδικό τμήμα για μητέρες και παιδιά καθώς και εγκύους

H Δέσποινα Δριβάκου είναι Ψυχόλογος και έχει εξειδικευτεί στην οικογενειακή / συστημική θεραπεία. Αποφοίτησε από το Α.Π.Θ. έκανε μετεκπαίδευση στην ιατρική σχολή του αντίστοιχου πανεπιστημίου στην προαγωγή υγείας και μεθοδολογία της ιατρικής έρευνας. Είναι πιστοποιημένη life coach και εκπαιδευμένη στο νευρογλωσσικό προγραμματισμό(NLP). Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γύρω από τα θέματα μητέρας και παιδιού, καθώς και της οικογενειακής ψυχολογίας . Κάνει συνεχείς εκπαιδεύσεις σε νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις( CRM, συμβολόδραμα ), συμμετέχει εντατικά σε συνέδρια και έχει τακτική παρουσία στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο της πόλης Έχει πλούσια κοινωνική δράση, είναι μέλος σε πολλούς κοινωνικούς φορείς, όπως Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός , Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Θεσσαλονίκης, Διεθνής Διαφάνεια κ.α. Το 2011 διοργάνωσε το φορέα Επ7α , με σκοπό την προαγωγή υγείας και την πρωτογενή πρόληψη κάνοντας πολλές δράσεις και δωρεάν ενημέρωση του πληθυσμού. Έχει εργαστεί στον τομέα της απεξάρτησης, και στην εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας . Στην ιδιωτική πρακτική εργάζεται με οικογένειες, ζευγάρια, παιδιά και εφήβους.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Msc
Οιογενειακή Θεραπεύτρια
Πρόεδρος Επ7α

Είμαι η Πωλίνα Γιαννιώτη γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πτολεμαΐδα όπου και διατηρώ το προσωπικό μου διαιτολογικό γραφείο. Σπούδασα διαιτολόγος διατροφολόγος στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Κρήτης, στο παράρτημα Σητείας. Εκεί γνώρισα και αγάπησα την επιστήμη της τροφής και της διατροφής.�Παράλληλα με το διαιτολογικό μου γραφείο, ασχολούμαι με το κομμάτι της ενημέρωσης για θέματα διατροφής με ειδικό ένθετο στην εκπομπή Πρωινή Ενημέρωση Alpha την περίοδο προβολής της και μέσω της ραδιοφωνικής μου εκπομπής ‘Healthy Life‘ στο ραδιόφωνο του Alpha, στον Alpha 9 89 στην Αθήνα και στον Alpha 96,5 στην Θεσσαλονίκη έως και τον Ιανουάριο του 2017 ενώ μέχρι σήμερα είμαι εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης του ραδιοφώνου του Alpha 9 89. �Από τον Νοέμβρη του 2016, ανέλαβα καθήκοντα Τομεάρχη του Τομέα Διαιτολογίας & Διατροφής στο ΙΙΕΚ Αλφα στη Θεσσαλονίκη με παράλληλη διδασκαλία των μαθημάτων ειδικότητας ‘Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας’.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δέσποινα Δριβάκου
Ψυχολόγος Msc
Συστημική/Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια
Life Coach /NLP Master Practitioner
Εγνατίας 116, Θεσσαλονίκη, 54622
2314013913 // E: info@mammysworld.gr